Основни суд у Краљеву


Пљакина 4.


36 000 - Краљево

Портал судова и Ток предмета ПДФ Штампа Ел. пошта

 

Нови Портал судова Србије званично је представљен јавности и пуштен у рад у петак, 17. децембра 2010. године, у Палати судова, у ул. Немањина бр.9. Јавности је поред бројних могућности праћења рада судова путем овог Портала први пут представљена и могућност увида у ток предмета, односно хронолошког праћења радњи у поступку од иницирања до окончања предмета у недлежности основних, виших и привредних судова. Такође, на Порталу судова можете прегледати и интерактивну мапу судова и надлежности, статистику и распоред суђења, регистар извршних дужника, а ту су и линкови путем којих можете извршити увид у претрагу дужника у принудној наплати на сајту Народне банке Србије, односно увид у претрагу чланова привредних друштава на сајту Агенције за привредне регистре. Сви ови линкови налазе се и на нашем сајту ( са леве стране текста ).

 


Кликни на слику за увид у предмет

 

Упутство за коришћење претраживача "Ток предмета"

  1. У делу “Tок предмета” претрагом је могуће видети све радње у поступку које су предузете након увођења АВП пословне апликације у суд, предмете у раду односно решене предмете.
  2. Претрага по странкама и учесницима у поступку се врши по делу назива странке.
  3. Сви критеријуми претраге, осим кад се изабере уписник и број предмета, ће бити сведени на максимално 200 резултата. У супротном се мора унети више критеријума за претрагу.
  4. Уколико један од критеријума претраге не да тражене резултате потребно је изабрати друге понуђене критеријуме претраге.
  5. Од тачности уноса података из предмета у суду у пословну апликацију зависи и тачност претраге.
  6. Претрага предмета се врши употребом ћириличног и латиничног писма.